Constru Casa is verheugd jullie het laatste nieuws over Aura Delia Garcia en haar familie te melden. De familie is er erg gelukkig in hun nieuwe huis. Deze grote verandering in hun leven zou niet mogelijk zijn geweest zonder jullie goede hulp.

Voorheen woonde Aura Delia Garcia met haar broer in een gehuurd huis. Ze is erg gelukkig met haar nieuwe huis, de kinderen hebben de ruimte om te spelen en te studeren. De familie heeft het huis van binnen gepleisterd en geverfd, daarmee is het nu een
stuk mooier, maar het is nu ook beter waterdicht gemaakt.

De familie heeft het huis van binnen in een heldere gele kleur geverfd. De hele familie is jullie erg dankbaar voor het huis, dat warm en droog is en een betere kwaliteit aan leefomstandigheden biedt. Aura zorgt er voor dat het huis schoon en netjes blijft, en daarmee voorkomt ze bijvoorbeeld ook dat de kinderen zo vaak ziek worden als voorheen het geval was. Aura liet ons trots de waterfilter zien dat ze heeft gekregen. Hiermee kan het hele gezin schoon water drinken, en daarmee worden diarree en andere ziekten voorkomen.

Het gezin is erg dankbaar voor de mogelijkheid die u hen heeft gegeven om een eigen huis te bezitten en een dak boven het hoofd heeft gegeven voor hun vijf kinderen. Ze hopen ook in de toekomst te blijven werken om steeds hun huis een beetje te blijven verbeteren. Dankzij uw hulp heeft deze familie enorme stappen vooruit kunnen maken. De hele familie van Aura Delia en Constru Casa waarderen jullie hulp enorm!

!Muchas gracias!
Met vriendelijke groet,
Het Constru Casa Team,
La Antigua, Guatemala